Inloggen

1. Hoe log ik in?

Rekentuin gebruikers (spelers, ouders, etc.) kunnen inloggen via Rekentuin.nl door op de knop inloggen te klikken, rechtsboven op de pagina.
Taalzee gebruikers (spelers, ouders, etc.) kunnen inloggen via Taalzee.nl door op de knop inloggen te klikken, rechtsboven op de pagina.

inlogknop

Op de volgende pagina’s kunnen gebruikers hun gebruikersnaam en wachtwoord invullen.

inlogscherm login-taalzee

2. Wachtwoord opvragen

2.1. Ouders, Docenten en Beheerders

In verband met privacy wetgeving worden de wachtwoorden van ouders, docenten en beheerders niet zichtbaar opgeslagen, dus kunnen wij deze niet achterhalen. Op app.rekentuin.nl of app.taalzee.nl kunnen gebruikers een nieuw wachtwoord instellen, hiervoor wordt een link naar het op te geven e-mail adres gestuurd.

Let op! Indien er meerdere accounts aan uw mail adres zijn gekoppeld kunt u beter de gebruikersnaam invoeren.

2.2. Spelers

Leerlingen loggen net als beheerders en leerkrachten in via het inlogscherm van onze producten. Hiervoor heeft een gebruiker een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. U kunt de lijst met gebruikersnamen en wachtwoorden van spelers vinden in de backend onder Beheer - Spelerwachtwoorden.

3. Wachtwoord wijzigen

3.1. Uw Eigen Wachtwoord Wijzigen

U kunt tevens uw eigen inloggegevens aanpassen. Ga naar Beheer – Gebruikers en klik op bewerken achter uw naam.
Klik hier als u uw wachtwoord bent vergeten

3.2. Van Andere Ouders, Docenten en Beheerders

In verband met privacy wetgeving worden de wachtwoorden van ouders, docenten en beheerders niet zichtbaar opgeslagen, dus kunnen wij deze niet achterhalen. Op app.rekentuin.nl of app.taalzee.nl kunnen gebruikers een nieuw wachtwoord instellen via wachtwoord opvragen. Een nieuw wachtwoord kan worden opgevraagd door de gebruikersnaam of het e-mailadres in te voeren. Vervolgens wordt een mail gestuurd naar het op gegeven e-mail adres met een link om het wachtwoord te wijzigen.

Let op! Indien er meerdere accounts aan uw mail adres zijn gekoppeld kunt u beter de gebruikersnaam invoeren.

3.3. Spelers

Indien een speler zijn/haar wachtwoord moeilijk kan onthouden of wanneer een wachtwoord van een leerling bij anderen bekend wordt, kunt u dit aanpassen in de backend. Klik hiervoor op Bewerken achter de naam van de speler in het wachtwoorden overzicht.

Is een van uw leerlingen het. U kunt de lijst met gebruikersnamen en wachtwoorden van spelers vinden in de backend onder Beheer - Spelerwachtwoorden.